pondělí 29. května 2017

Kniha - Velká knížka o autech pro malé vypravěče

Velká obrázková kniha s tvrdými stránkami plná obrázků různých aut a dopravních situací. Pokud máte už doma sérii knih Jaro - Léto - Podzim a Zima a hledáte další knihy podobného ražení a ještě je malým čtenářem kluk, je tahle kniha tou správnou volbou.

Ve srovnání s výše uvedenými knihami je tahle tenčí, má tak méně stránek, ale i zde se dají sledovat příběhy jednotlivých aut nebo lidí procházejících nebo projíždějících celou knihou. Kniha je počeštěna - v obrázcích jsou české nápisy. Toníka baví hodně, řekla bych, že i více než Jaro apod. a to hlavně právě díky těm všem autům. Já bych ještě nějakou stránku uvítala, za mě je prohlédnutá hned - 4 dvoustrany s obrázkovými příběhy + jedna úvodní s vyobrazenými jednotlivými auty a postavami. Potěšila mě cena - např. na megaknihy.cz se dá sehnat za sympatických 120 Kč.

Knihu vydalo nakladatelství Presco Group, a.s. pod značkou Ella and Max v roce 2016. Autorem je Stefan Seidel. V této sérii ještě vyšla kniha o Letišti, Stavbě a Praze. Poslední dvě uvedené máme také, zatím schované a na Prahu jsem obzvláště zvědavá.



Žádné komentáře:

Okomentovat