úterý 27. června 2017

Koprovka zahuštěná květákem a špaldové knedlíky

Oběd podle naší oblíbené Mámy v kuchyni. Recept na koprovku najdete tady, na knedlíky zde. Zatímco knedlíky jsem dělala po několikáté, protože jsou opravdu dobré, koprovku jsme zkoušeli poprvé. Vzhledem k Toníčkově omáčkovému období jsme chtěla vyzkoušet nějakou novinku. Ano, chutná trochu jinak než normální koprovka. Kdybych to nepřehnala s dokyselením kefírem, bylo by to ještě lepší. Toníkovi ale chutnala, byť jinak na všechno říká, že je to kyselé a nejí to (ovoce apod.). Kyselou koprovku snědl s chutí. Pro mě to byl zajímavý recept v tom, že je v něm zelenina v pro Toníčka přijatelné jídelní formě. Já osobně bych si raději dala tu normální bez toho květákového ocasu, ale je pravda, že i mě by více chutnala méně kyselá. Tak příště :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat